هرازگاهی شیرینی خوردن بهتر از هرگز نخوردن است.

هرازگاهی شیرینی خوردن بهتر از هرگز نخوردن است.

مطالعه‌ای نشان داده است که مصرف گاه‌به‌گاه خوراکی‌های شیرین به شرط اینکه شامل نوشیدنی‌های شیرین شده نباشد، ممکن است از نخوردن کامل قند، سالم‌تر باشد براساس یک مطالعه جدید، هرچند شیرینی برای سلامتی مضر است، اما مصرف گهگاه یک خوراکی شیرین ممکن است برای سلامتی مفید باشد. نتیجه تحقیقات دانشمندان در سوئد روی ۷۰ هزارنفر در دو دهه نشان می‌دهد: مقدار کمی شیرینی هرازگاهی برای بدن خوب باشد؛ البته به این شرط که آن خوراکی، قند مایع نباشد یا دارای قندهای مایع نباشد. به این معنی که نوشیدنی‌های شیرین‌شده در هر شرایطی برای بدن مضر هستند. محققان در این مطالعه سه نوع قند را بررسی کردند: خوراکی‌های شیرین مثل عسل که معمولا به غذاها افزوده می‌شوند، خوراکی‌های شیرین مانند دسر و شیرینی و کیک و نوع سوم، نوشیدنی‌های شیرین‌شده مانند نوشابه‌های گازدار همچنین هفت بیماری قلبی‌عروقی را هم مطالعه کردند: دو نوع سکته مغزی، حمله قلبی، نارسایی قلبی، آنوریسم آئورت، فیبریلاسیون دهلیزی و تنگی آئورت طبق نتایج، نوشیدنی‌های شیرین از هر خوراکی شیرین دیگری برای سلامتی مضرتر هستند و خطر سکته مغزی، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و آنوریسم آئورت را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهند. به گفته جانزی، «قندهای مایع، که در نوشیدنی‌های شیرین‌شده یافت می‌شوند، معمولا نسبت به قند جامد احساس سیری کمتری ایجاد می‌کنند و این می‌تواند به مصرف بیش‌ازحد منجر شود.

https://news.sky.com/story/occasional-sweet-treat-may-be-healthier-than-no-sugar-at-all-study-finds-13270272