زنجبیل و محافظت از سلامت قلب

 پژوهشگران در مطالعه ای جدید، که در مجله پزشکی «کیوریس» (Cureus) منتشر شده است، مزایای بالقوه زنجبیل برای قلب را بررسی و تاثیر آن را بر دیابت، فشار خون بالا و سطح کلسترول ارزیابی کردند.

بنابر نتایج به‌دست‌آمده، زنجبیل حاوی انواع ترکیباتی است که التهاب و فشار خون را پایین می‌آورد و سلامت عروقی و چربی خون را بهبود می‌بخشد. در مجموع دانشمندان با توجه خواص متعدد زنجبیل نتیجه گرفته‌اند که زنجبیل به دلیل عملکردهای بیولوژیکی و خواص محافظتی که برای قلب دارد، می‌تواند در کمک به بهبود بیماری‌های مختلف قلب و عروقی موثر باشد.

زنجبیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی دارد و تقویت‌کننده سیستم ایمنی است و این خواص عمدتا به‌ علت  ترکیبات فنولی یعنی «شوگائول» (shogaol) و «جینجرول» (gingerol) موجود در آن است. تحقیقات بیشتر در مجله «بیومولکول‌ها» (Biomolecules) هم نشان می‌هد که زنجبیل بر ویژگی‌های پیری در سطح سلولی تاثیر مثبت می‌گذارد. این احتمالا به این دلیل است که زنجبیل آنتی‌اکسیدانی طبیعی است که رادیکال‌های آزاد را که باعث پیری زودرس می‌شوند خنثی می‌کند.

https://www.womenheart.org/heart-health-resolutions

سیزدهم اردیبهشت ماه 1404